Oferte de cazare cu tichete de vacanta

Cazare Eforie Nord - Apartamente Taboo Eforie Nord

Apartamente de Vacanta Taboo - Tip Duplex cu living bucatarie si dormitor, zona linistita la 5 minute de mers pe jos pana la mare. Dotate si Utilate complet.

Cazare Eforie Nord - Apartament Roxana Eforie Nord

Apartament Roxana Eforie Nord - Eleganta, Confort, Relaxare. Un apartament curat, modern cu terasa individuala, bucatarie, living cu canapea extensibila, dormitor cu pat matrimonial si baie proprie.

Cazare Eforie Nord - Casa Grande Eforie Nord

Casa Grande reprezinta o unitate de cazare din Eforie Nord care satisface pretentiile si celor mai exigenti turisti.

Cazare Eforie Nord - Complex Briza Marii Eforie Sud

Cazare la mare aproape de mare gasesti la Complexul Briza Marii din statiunea Eforie Sud. Complex Briza MARII din Eforie Sud ,situat la 150 m de plaja ,va asteapta sa-i fiti oaspeti . Turistii sunt cazat

Cazare Eforie Nord - Apartamente Studiouri Sole Residence Eforie Nord

Sole Residence - Un complex de Duble, Triple, Studiouri si Apartamente de 2 si de 3 camere, situata intr-o zona centrala, Debarcader - Acapulco, la o distanta de 350 metri de mare.

Cazare Eforie Nord - Casa cu Foisor Eforie Nord

Casa cu Foișor din Eforie Nord dispune de 6 camere cu baie proprie, aer condiționat, frigider, TV plat, zonã liniștită , la 20- 25 minute de mers pe jos/plajă, 10-15 minute- lacul Techirghiol- zona Șinca

Cazare Eforie Nord - Casa Raul Eforie Nord

Aflată la 200 m de plaja Steaua de Mare, pensiunea Casa Raul va ofera servicii de cazare la standarde de 3 stele.Fiecare cameră sau apartament are aer conditionat, baie proprie, balcon, frigider,etc.

Cazare Eforie Nord - Apartamente Tuya Residence Eforie Nord

Complex de apartamente Tuya- Conditii de 3 stele in apartamente de lux complet utilate. Zona apartamentelor este Steaua de Mare, la circa 400 de m de plaja

Cazare Eforie Nord - Boutique Hotel Glam Eforie Nord

Eforie Nord statiunea vacantelor de vara plina de soare si plaje cu nisip fin! Boutique Hotel Glam din Eforie Nord este un hotel proaspat renovat si adus la standard de hotel modern de 3 stele! Hotelul G

Cazare Eforie Nord - Casa Grig Eforie Nord

Casa Grig din Eforie Nord va intampina pentru a va caza in statiunea nostra chiar pe strada principala din centru. Fiind chiar in centru distanta pana la plaja nu este mai mare de 3 minute de mers. Moder

Cazare Eforie Nord - Casa Mateiana Eforie Nord

Vila Mateiana este situata in cartierul de case, in spatele pieței centrale, o zona destinata in special celor care doresc sa evadeze din stresul cotidian.

Cazare Eforie Nord - Apartament Apolonia Eforie Nord

Apartament cu vedere la mare!Chiar de la intrarea in apartamentul Apolonia se respira un alt aer... grijile se risipesc si lasa loc unei sederi ambientale de exceptie.

Cazare Eforie Nord - Casa Irina Eforie Nord

CASA IRINA se afla chiar pe malul marii intr-o zona izolata si linistita, pe plaja care uneste statiunile din Eforie Nord si Eforie Sud, intre mare si lacul Techirghiol renumit pentru namolul cu proprietati cur

Cazare Eforie Nord - Casa Ancuța Eforie Nord

Situată în centrul stațiunii Eforie Nord, lângă Hotel Vera și în vecinătatea Hotel Europa, la 3-4 minute de Plaja Belona. Vă rugăm sunați-ne pentru rezervări!

Cazare Eforie Nord - Apartamente Gala Residence Eforie Nord

Gala Residence - Apartamente de Vacanta cu un confort ridicat, situate intr-o zona ideala, zona Belona Eforie Nord, pe faleza cu panorama superba la mare si la statiune.

Cazare Eforie Nord - Casa Armonia

Casa Armonia din Eforie Nord este situata in cartierul nou de vile, langa parcul de joaca pentru copii, intr-o zona linistita. Camerele sunt duble, triple, cu patru locuri, fiecare avand baie proprie, tv

Cazare Eforie Nord - Casa Pescarului Eforie Nord

Casa Pescarului din statiunea Eforie Nord va asteapta in vacantele de vara chiar in centrul statiunii langa piata! Distanta pana la plaja Debarcader sau Acapulco este de 4 minute de mers pe jos lejer .

Cazare Eforie Nord - Casa Margo

Casa Margo vă întâmpină şi cu mult entuziasm şi cu dorinţa de a oferi oaspeţilor săi vacanțe de neuitat. Este poziţionată la doar 15 minute de mers până pe malul mării.

Cazare Eforie Nord - Casa Silvia Eforie Nord

Casa Silvia - Eforie Nord str. Olteniei nr 13 va pună la dispoziție camere, cu 2 si 3 paturi, dotate cu tv, baie, aer condiționat si frigider. Aveți acces la curte cu bucătărie, grătar si parcare.

SUS

Website realizat de SEOVISION