Restaurant Neptun Eforie Nord

Restaurantul Neptun din Eforie Nord este restaurantul Hotelului Neptun si va sta la dispozitie cu produse proaspete si foarte gustoase! Toate produsele noastre se fac pe loc!
Va asteptam cu masa pusa!

Restaurantul Neptun este situat in imediata vecinatate a falezei chiar in dreptul plajei Debarcader si a fost conceput ca o oaza de intimitate si confort.

Meniul este alcatuit din cele mai fine si sofisticate ingrediente.

Restaurantul Neptun, unul din cele mai bine cotate restaurante din Eforie, va ofera o gama larga de servicii pentru toate ocaziile, reprezentand garantia unei inalte calitati gastronomice si estetice, flexibilitate deplina in alcatuirea meniului cat si adaptarea lui la bugetul dumneavoastra, toate acestea fiind furnizate de o echipa de profesionisti cu experinta in domeniul gastronomiei.

Va asteptam cu drag.

Primim si tichete de vacanta

64
Langa Faleza la Debarcader
Da
0
0
0
restaurant-neptun-eforie-nord-1restaurant-neptun-eforie-nord-4restaurant-neptun-eforie-nord-5restaurant-neptun-eforie-nord-9restaurant-neptun-eforie-nord-7restaurant-neptun-eforie-nord-8restaurant-neptun-eforie-nord-13restaurant-neptun-eforie-nord-15restaurant-neptun-eforie-nord-10restaurant-neptun-eforie-nord-2restaurant-neptun-eforie-nord-21restaurant-neptun-eforie-nord-23restaurant-neptun-eforie-nord-24restaurant-neptun-eforie-nord-22restaurant-neptun-eforie-nord-25restaurant-neptun-eforie-nord-20