Vila Andrei - Eforie Online - site-ul vacantei la mare!

Viila Andrei din Eforie Nord este poziționată, în centrul stațiunii, la km 0 , la o distanță de 250m de plaja,în dreptul plajelor,modernizate și reabilitate, ele fiind latite cu 120 m.
Va asteptam cu drag!

Eforie Nord este una dintre cele mai cautate statiuni a litoralului românesc, poziționată la aproximativ 12 km de Constanta, pe drumul de legatura cu orașul Mangalia. De asemeni este o stațiune balneara renumita atat in tara, cat si in strainatate.

  Eforie Nord este stațiunea preferată a familiei tipic românești, motiv ce ne-a determinat sa construim aici Viila Andrei. 

  Distanta pana la plaja o parcurgeți in aproximativ 5 min, iar în drumul către plaja ve ti descoperi o sumedenie de magazine pline de suveniruri, terase si cafenele.

  Viila Andrei are o capacitate de 22 camere. Camerele dispun de baie cu dus, aer conditionat, tv, minifrigider. Pt oaspeții ei, Viila Andrei ofera parcare si wi fi gratuit. De asemeni dispunem de o terasă plina de vegetație, cu o capacitate de 40 locuri. In vecinătatea vilei ve-ti găsi un parc cu loc de joaca pt copii și aparate fitness pt adulți.

  Vila va ofera si posibilate de grătar si o mica bucătărie, unde va puteti pregăti micul dejun.

  Rezervarile încep in luna aprilie si se incheie la începutul lunii septembrie, si se pot face zilnic intre orele 9 -20.Persoanele care nu reusesc sa ia legatura cu noi, sunt rugate să lase un mesaj si vor fi sunați in cel mai scurt timp.

  Pt.rezervari : 0722435185.

  Persoana de contact Florina Anghel

  CHECK IN - ORA 14    CHECK OUT- ORA 10

 

 

Ne puteti gasi si pe www.facebook.com/viilaandrei

 

E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Telefon: 0722435185 - Florina Anghel

Pentru a obtine un pret corect si fara comision, la contactarea telefonica a proprietarului, anuntati ca ati gasit oferta de cazare pe site-ul  www.eforieonline.ro.

Altele: Vila va asteapta chiar in centrul statiunii Eforie Nord, la o distanta de 250m de plaja. Toate camerele sunt dotate cu aer conditionat.

Coordonate GPS Vila Andrei Eforie Nord pe harta: 44.0638687, 28.63321.

Click aici pentru harta: https://goo.gl/maps/SdaL6 

Deschideti linkul direct in aplicatia Harti de la Google Maps de pe smartphone: http://bit.ly/VilaAndrei

 

3
860
str. M. Kogalniceanu 26
Da
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
22
22
17
 • Cameră 2 locuri
 • Cameră 3 locuri
 • Garsonieră
 • Acces animale de companie
 • Acces bucatarie
 • Camere cu baie
 • Frigider
 • Gratar
 • Internet WI-FI
 • Parcare
 • Aer conditionat
 • Baie cu dus
 • Frigider
 • Internet WI-FI
 • Terasa
 • Tv
vila-andrei-eforie-nord-1viila-andreiviila-andrei-1viila-andrei-2vila-andrei-eforie-nord-3vila-andrei-eforie-nord-5vila-andrei-eforie-nord-4vila-andrei-eforie-nord-7vila-andrei-eforie-nord-2vila-andrei-eforie-nord-8vila-andrei-eforie-nord-6vila-andrei-eforie-nord-9vila-andrei-eforie-nord-10vila-andrei-eforie-nord-13vila-andrei-eforie-nord-11vila-andrei-eforie-nord-14vila-andrei-eforie-nord-12eforie-nord-vila-andrei-29-bucatarieeforie-nord-vila-andrei-garsoniera-09eforie-nord-vila-andrei-garsoniera-08eforie-nord-vila-andrei-garsoniera-10eforie-nord-vila-andrei-garsoniera-06eforie-nord-vila-andrei-garsoniera-07eforie-nord-vila-andrei-garsoniera-02eforie-nord-vila-andrei-garsoniera-03eforie-nord-vila-andrei-garsoniera-01eforie-nord-vila-andrei-garsoniera-04eforie-nord-vila-andrei-garsoniera-05
vila-andrei-eforie-nord-17vila-andrei-eforie-nord-15vila-andrei-eforie-nord-19vila-andrei-eforie-nord-16vila-andrei-eforie-nord-21vila-andrei-eforie-nord-18vila-andrei-eforie-nord-20vila-andrei-eforie-nord-trvila-andrei-eforie-nord-ytvila-andrei-eforie-nord-uyvila-andrei-eforie-nord-iuvila-andrei-eforie-nord-povila-andrei-eforie-nord-opvila-andrei-eforie-nord-iovila-andrei-eforie-nord-qwvila-andrei-eforie-nord-tyvila-andrei-eforie-nord-rtvila-andrei-eforie-nord-wevila-andrei-eforie-nord-yuvila-andrei-eforie-nord-ervila-andrei-eforie-nord-ui