Casa Ioana Eforie Nord

Casa Ioana, o constructie noua, de o calitate si un confort deosebit, va ofera cazare in 5 camere duble si un Apartament de 3 camere decomandat.
Casa Ioana Eforie Nord 01 thumbCasa Ioana Eforie Nord

Casa Ioana, o constructie noua, de o calitate si un confort deosebit, va ofera cazare in 5 camere duble si un Apartament de 3 camere decomandat. Este situata in zona centrala a orasului Eforie Nord, la 5 minute de complexul comercial de piata centrala de centru de terase si restaurante si numai 700m distanta pina la plaja Debarcader.


Camerele duble sint cu pat matrimonial (1,40-2,00m) au Tv color, cablu, frigider, baie in camera, Aer Conditionat,internet Wireless. Aerul Conditionat la Cam duble este optional (Costa extra vezi tabel/perioada)
Camera dubla este prevazuta pentru 2 persoane adulte si un copil pina la 8 ani. Pentru al 2-lea copil,indiferent de virsta sau pentru a treia persoana adulta se adauga un pat supimentar,saltea,lenjerie, la tariful afisat. (vezi tabel/perioada).

La fel si pentru 2 adulti si un copil care solicita pat suplimentar.
Se face curatenie zilnic.

-Structura Apartament 3 camere
Parter-Living dotat cu TV cablu Color,recamier dublu extensibil,2 fotolii,masa sufragerie cu scaune.-Livingu are iesire directa la terasa.
Etaj- 2 cam decomandate cu pat duble matrimonial.- Fiecare camera cu Tv Color, Aer Conditionat.-Un grup sanitar cu cadita dus.- Frigider- Un balcon la un dormitor.
Dotari Apartament
- Acces la bucataria vilei(bucatarie complect dotata).-Terasa proprie a apartamentului.-Acces gratar.- Aerul conditionat la Apartament este inclus in pret.
Apartamentul este pentru cine vrea mai mult confort si mai multa intimitate.

Vila are o sala de mese ptr. 20 de persoane si o bucatarie modern utilata inclusiv masina de spalat vase. Vila este dotata cu centrala proprie asigurind astfel apa calda non-stop.
Pentru cei micuti din partea casei se poate pune un patut de copil.Nu se accepta saltele gonflabile sau paturi pliante aduse de acasa.
Pentru doar una-doua zile de cazare tariful se mareste cu 20%,fata de preturile afisate.
*Rezervarile se fac numai telefonic.*Daca faceti totusi rezervare online, va rugam sa ne contactati si telefonic, altfel rezervarea nu este valabila.
* *Rezervarea este valabila numai in momentul achitari unui avans reprezentind contravaloarea unei nopti de cazare, in contul: RO75BRDE140SV98616281400, filiala BRD Eforie nord, titular Stefanescu Camelia.
 
Cazarea se face incepind cu ora 12.00 prinz
Eliberarea camerei se face pina in ora 10.00 dimineata. 

Pentru a fideliza clientela venim in fiecare an cu ceva nou.

- Internet Wireless
- balcoanele sunt dotate cu umbrele de soare, o masa si doua scaune,uscator de rufe. 
- sala de mese cu tv( lcd) cablu. Bucataria este dotata cu absolut tot ce este necesar, inclusiv masina de spalat vase, microunde, masina de facut cafea, prajitor de piine.
- centrala termica (apa calda permanent). 
gratar(in curte) special amenajat pentru turistii cazati in locatie.
- Punem la dispozitie masa si fier de calcat.
-Scaun pentru servit masa Special pentru copii mici.

- In Ef Nord este o sucursala Metro si Supermarketul Lidl.
- Nou din 2014 s-a deschis in Eforie Nord Aqua Magic, zona Belona pe plaje (ideal pentru familii cu copii).

In curtea vilei se pot parca 4 autoturisme, iar restul este posibilitatea de a fi parcate in fata locatiei (pe strada). 
 PRETURILE SUNT ACCESIBILE SI SE NEGOCIAZA TELEFONIC!

Contact Casa Ioana Eforie Nord:

Rezervarile se fac telefonic 0766794160, 0723494782  Multumim anticipat.
Pozitionare pe gps: 44.0648000,28.6311700
Pentru a obtine un pret corect si fara comision, la contactarea telefonica a proprietarului, anuntati ca ati gasit oferta de cazare pe site-ul www.eforieonline.ro.
0
0
0