Dentanova Eforie Nord

Un zambet este adesea esentialul. Esti platit cu un zambet. Esti rasplatit cu un zambet. Esti insufletit de un zambet... Calitatea zambetului dumneavoastra este misiunea noastra!!!

Dentanova Eforie NordDentanova Eforie Nord

Un zambet este adesea esentialul. Esti platit cu un zambet. Esti rasplatit cu un zambet. Esti insufletit de un zambet... Calitatea zambetului dumneavoastra este misiunea noastra!!! DENTANOVA - CENTRU REGIONAL STOMATOLOGIC se afla intr-un angajament permanent cu dumneavoastra, de a va pune la dispozitie servicii premium, executate cu profesionalism si daruire, cu aparatura de inalta performanta si cele mai noi materiale din domeniul stomatologiei, implantologiei, chirurgiei si esteticii dentare.

Clinica cu o suprafata de 506 m.p. dispune de cabinete stomatologice de ultima generatie care satisfac exigentele si complexitatea specialitatilor multidisciplinare ale stomatologiei actuale: implantologie, ortodontie, endodontie, parodontologie, protetica fixa / mobila, estetica si igiena dentara.

Echipa noastra, alcatuita din personal cu calitate umana inalta, cu experienta profesionala vasta si pregatire de specialitate, va transforma interactiunea cu dumneavoastra intr-o experienta pozitiva.

Pentru ca meritati tot ce este mai bun, ne vom simti onorati sa fim prima dumneavoastra optiune in stomatologie!

Contact Dentanova Eforie Nord:

Dentanova - Centru Regional Stomatologic

Str. Coralilor nr.6, Eforie Nord, Pod RO-RO

Tel.: 0241.54.54.54

Vezi Harta >> https://goo.gl/zsncG2
 
0
0
0