Vila Eminescu Eforie Sud

Vila Eminescu este situata pe malul marii, in Eforie Sud str. Faleza nr. 30.
Recent renovata si mobilata Vila Eminescu este una dintre cele mai solicitate locatii din Eforie Sud (avand cele mai multe recenzii) si functioneaza in regimul aparthotel. Principalele atuuri ale Vilei Eminescu sunt: confortul, curatenia, personalul si nu in ultimul rand locatia.

Eforie-Sud-Vila-Eminescu

Vila Eminescu este situata pe malul marii, in Eforie Sud str. Faleza nr. 30. 
Recent renovata si mobilata Vila Eminescu este una dintre cele mai solicitate locatii din Eforie Sud (avand cele mai multe recenzii) si functioneaza in regimul aparthotel. Principalele atuuri ale Vilei Eminescu sunt: confortul, curatenia, personalul si nu in ultimul rand locatia.

Vila Eminescu ofera apartamente foarte spatioase (50-60 mp), linistite, modern mobilate, cu terase si chicinete complet echipate. 

Structura vilei:

Ap. 1 si 2 la parter, iar Ap. 3 si 4 la etajul I
- 4 apartamente cu 1 dormitor (4 persoane/apartament): living cu canapea extensibila(200 x140 cm), dormitor cu pat matrimonial(200 x160 cm), hol, chicineta, baie, terase. 
Ce va ofera apartamentul: vedere la mare, aer conditionat in fiecare camera, Tv Lcd in living, internet wireless, frigider sau minibar, cuptor cu microunde, cafetiera, vesela. 

Mentiune 
- ap. 3 de la etajul 1 are in prelungirea livingului o terasa de aprox. 8 mp cu vedere frontala la mare (in plus fata de ap. 2 si ap. 4) si un balcon de 7 mp aferent dormitorului, fiind cel mai solicitat apartament, chiar daca are tariful putin mai mare decat toate celelalte apartamente. 
- ap. 1 de la parter este identic cu apartamentul nr. 3, avand inclusiv in prelungirea livingului terasa de 8 mp cu vedere frontala la mare si balconul de 7 mp si are tariful putin mai mare decat ap. 2 si ap. 4. 
- ap. 2 si ap. 4 sunt identice, au acelasi grad de confort ca toate apartamentele din Vila Eminescu si au fiecare cate un balcon de 7 mp cu acces atat din living cat si din dormitor (dar nu au terasa de 8 mp). 

Ap. 5 la mansarda
- 1 apartament cu 2 dormitoare (6 persoane): living cu canapea extensibila, 1 dormitor cu pat matrimonial(200 x160 cm), 1 dormitor cu doua paturi(200 x80cm)fiecare, o singura baie. 
- livingul si dormitorul cu pat matrimonial formeaza un spatiu comun (open space de aproximativ 30 mp), separate de o arcada care are jaluzele verticale ce delimiteaza cele doua spatii, iar dormitorul cu doua paturi este situat in cealalta parte a livingului si este prevazut cu o usa.
Apartamentul de la mansarda are: vedere la mare, aer conditionat, Tv prin cablu, internet wireless, frigider, cuptor cu microunde, cafetiera, vesela. 
- ap. 5 de la mansarda nu are balcon si nici terasa, dar are vederea frontala la mare. 


Mentiuni
- Cazarea se face dupa ora 14, 00, iar eliberarea apartamentelor se face pana la ora 10, 00. 
- In acest an discoteca din apropiere nu mai functioneaza, in locul ei fiind amenajate magazine. 
- Vila Eminescu nu detine congelator, ci numai minibar in apartamente. 

Generale - apartamente pentru familii, aer conditionat in fiecare apartament. 
- bucataria complet mobilata (aragaz, masina de spalat vase, vesela) se afla la demisolul vilei, 
- sala de mese la demisolul vilei. 
- terasa cu mese in curte. 
- Internet wireless -gratuit. 

Parcare posibila in incinta, o masina pentru un apartament in mod gratuit. 
Pentru a doua masina parcata/apartament in curte, tariful de parcare este de 10lei/zi, cu conditia sa mai fie locuri libere. Se pot parca masini si in afara curtii pe faleza, iar taxa de parcare de 10lei /zi este incasata de Primaria Eforie. 

Sunt disponibile paturi suplimentare contracost - 40lei/zi. 

Micul dejun nu este asigurat. Sunt asigurate conditii pentru pregatirea acestuia in mod individual. 
Vila este situata langa Terasa Autoservire Orizont care pune la dispozitie produse proaspete si gustoase. 

Modalitate de rezervare
Pentru rezervare este necesar achitarea unui avans constand in tariful pentru prima noapte de cazare

Nu sunt acceptate animale de companie. 

Vila Eminescu este alegerea potrivita pentru petrecerea unui concediu de neuitat!

Adresa Eforie Sud str.Falezei nr.30, telefon 0722402006 email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Pentru a obtine un pret corect si fara comision, la contactarea telefonica a proprietarului, anuntati ca ati gasit oferta de cazare pe site-ul www.eforieonline.ro.

0
0
0